Powtoon! Δημιουργείστε Δωρεάν Εξαιρετικές Παρουσιάσεις & Video Animations

Το Powtoon είναι μία εξαιρετική Online εφαρμογή για τη δημιουργία video animation και παρουσιάσεων. Η χρήση πάρα πολλών δυνατοτήτων παρέχεται δωρεάν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε βιντεάκια για να προωθήσετε τα προϊόντα σας, για να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή για να δημιουργήσετε εκπαιδευτικό υλικό για τους μαθητές σας.

Το τελικό αποτέλεσμα, το έργο σας, μπορείτε να το ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας, ή να το δημοσιεύσετε στο Youtube!

Κάθε έργο, αποτελείται από slides, όπως οι διαφάνειες του PowerPoint. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενα, εικόνες, αφήγηση και κινούμενους χαρακτήρες που διαθέτει η εφαρμογή. Υπάρχει χρονογραμμή για να ορίζετε πότε θα εμφανίζεται και πότε θα εξαφανίζεται το κάθε αντικείμενο του slide. Η εμφάνιση και η εξαφάνιση των αντικειμένων μπορεί να γίνει με διακριτικά ή εντυπωσιακά εφέ!

Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν να δημιουργήσετε τα έργα σας, μπορείτε όμως και να βασιστείτε σε πρότυπα διαφόρων ειδών για διάφορους σκοπούς, που υπάρχουν έτοιμα ήδη στο Powtoon.

Υπάρχουν tutorials που μπορείτε να παρακολουθήσετε για το πώς δημιουργούμε τα βιντεάκια. Παρακολουθήστε σίγουρα τα 2 πρώτα tutorials. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια παρουσίαση του Powtoon:

 

Παρακολουθήστε σε αυτή την παρουσίαση, τα βασικά βήματα δημιουργίας ενός βίντεο στο Powtoon:

Categories: